Over Foto Arnold

Al sinds de jaren 90 ben ik actief bezig met fotografie. In het begin maakte ik vooral dia’s van militaire vliegtuigen. In tegenstelling tot het digitaal fotograferen, zag je bij dia’s het resultaat pas dagen later en dat terwijl je te maken hebt met een object wat in een fractie van een seconde voorbij raast. Je moest dus voor de tijd al weten hoe je de foto wilde maken en wat de daarbij behorende camera instellingen zijn. Hierdoor heb ik in die periode enorm veel geleerd over het vak fotografie.

Met de komst van de digitale camera werd het allemaal een stukje makkelijker. Je kunt veel meer proberen, oefenen en ook gelijk het resultaat zien als je een ander standpunt kiest, een andere scherptediepte instelt en hoe een zwart/wit foto juist meer sfeer kan geven. Door veel te doen ben ik nog meer de mooie kanten van het vak gaan zien. Hoe je met één plaatje heel veel kunt vertellen.

Sinds 2010 bied hij zijn kennis en kunde in de markt aan onder de naam ‘Foto Arnold’. Met trouwreportages als specialisme voer ik, met veel enthousiasme, passie, ervaring en de juiste apparatuur, mijn opdrachten uit. Maar ook portretfotografie en bedrijfsfotografie ga ik zeker niet uit de weg. Zo neem ik mijn studioflitsers en toebehoren zonder problemen mee naar elke gewenste locatie en kan ik met de drone uw bedrijf eenvoudig vanuit een andere hoek vastleggen.

Daarnaast ben ik één van de vaste fotografen voor de regionale nieuwssite Salland Centraal, onderdeel van Jouw Regio Centraal, de weekkrant Weekblad voor Salland en lever ik met regelmaat foto’s aan RTV Oost. Zo doende kom je mij op veel evenementen door heel Salland ook als persfotograaf tegen en heb ik al vele bekende mensen, uit binnen- en buitenland, mogen vastleggen.

Tarieven

Huwelijksreportage

Elke huwelijksreportage is uniek en de wensen van het bruidspaar zijn nooit hetzelfde. Het liefst leg ik zoveel mogelijk momenten van jullie dag vast, om het hele verhaal te kunnen laten zien. Van aankleden tot avondbruiloft. Maar het is aan jullie om vooraf te bepalen wat jullie vastgelegd willen hebben. Om jullie daar bij te helpen bied ik verschillende pakketten aan.

Pakket Basis Extra Veel Alles
Tijd 4 uur 6 uur 8 uur 10-12 uur
Geschikt voor * fotoshoot
huwelijksvoltrekking
familie foto’s
fotoshoot
huwelijksvoltrekking
kerkelijk huwelijk
bruidstaart aansnijden
familie foto’s
aankleden
fotoshoot
huwelijksvoltrekking
kerkelijk huwelijk
bruidstaart aansnijden
familie foto’s
diner
De hele dag
van begin tot eind.
Aantal foto’s ±200 ±300 ±400 ±500
Prijs € 450,- € 575,- € 700,- € 850,-

* ‘Geschikt voor’ wil zeggen dat er binnen dat pakket sowieso voldoende tijd is voor deze items.

Voor alle pakketten geldt: De foto’s worden professioneel nabewerkt en op een afgeschermd deel van mijn site, in hoge resolutie, gepubliceerd waar alleen jullie toegang hebben. Via deze pagina kunnen de foto’s ook worden gedownload en is er een directe bestelmogelijkheid om de mooiste beelden te laten afdrukken op fotopapier, als wanddecoratie, of op een leuk cadeau (mok, broodtrommel, telefoonhoesje, onderzetters en vele andere voorwerpen).
Meer informatie? Kijk dan hier.

Portret

Voor portretten hanteer ik een vaste prijs van € 95,-. Hier voor kom ik op locatie eventueel met studioflitsers. Een shoot duurt ongeveer 1,5 uur.

Zakelijk

Zakelijke opdrachten zijn vrijwel altijd maatwerk. Als richtprijs hanteer is € 75,- per uur excl. BTW, maar pas nadat ik rustig uw wensen heb aangehoord en met een professioneel oog door bedrijf ben geweest, zodat ik goed geïnformeerd ben over uw bedrijf en welke sfeer de foto’s moeten hebben, zal ik een passende, nog geheel vrijblijvende, offerte uitbrengen.

Drone

Drone fotografie of -video wordt als losse opdracht aangegaan omdat vliegen met een drone afhankelijk is van het weer en dus niet altijd mogelijk is. Ook wordt er altijd eerst overlegd met de eventuele eigenaar van de locatie. Wel geldt er een andere prijs als u het aan een bestaande opdracht toevoegt. Het betreft een vaste prijs, er worden dus verder geen extra uren berekend.

Particulier Zakelijk
Aantal foto’s 5-10
en eventueel enkele filmpjes
±15 en video zoals overeengekomen
Als toevoeging op een opdracht € 75,- Alleen buiten € 90,- excl. BTW
Binnen en buiten € 155,- excl. BTW
Als geheel losse opdracht € 125,- Alleen buiten € 145,- excl. BTW
Binnen en buiten € 210,- excl. BTW
Algemeen

Alle prijzen zijn inclusief BTW tenzij anders vermeld en inclusief 50 te rijden kilometers, daar buiten wordt € 0,29 berekend per km.