Huwelijksreportage

Elke huwelijksreportage is uniek en de wensen van het bruidspaar zijn nooit hetzelfde. Het liefst leg ik zoveel mogelijk momenten van jullie dag vast, om het hele verhaal te kunnen laten zien. Van aankleden tot avondbruiloft. Maar het is aan jullie om vooraf te bepalen wat jullie vastgelegd willen hebben. Om jullie daar bij te helpen bied ik verschillende pakketten aan.

Pakket Basis Extra Veel Alles
Tijd 4 uur 6 uur 8 uur 10-12 uur
Geschikt voor * fotoshoot
huwelijksvoltrekking
familie foto’s
fotoshoot
huwelijksvoltrekking
kerkelijk huwelijk
bruidstaart aansnijden
familie foto’s
aankleden
fotoshoot
huwelijksvoltrekking
kerkelijk huwelijk
bruidstaart aansnijden
familie foto’s
diner
De hele dag
van begin tot eind.
Aantal foto’s ±200 ±300 ±400 ±500
Prijs € 450,- € 575,- € 700,- € 850,-

* ‘Geschikt voor’ wil zeggen dat er binnen dat pakket sowieso voldoende tijd is voor deze items.

Voor alle pakketten geldt: De foto’s worden professioneel nabewerkt en op een afgeschermd deel van mijn site, in hoge resolutie, gepubliceerd waar alleen jullie toegang hebben. Via deze pagina kunnen de foto’s ook worden gedownload en is er een directe bestelmogelijkheid om de mooiste beelden te laten afdrukken op fotopapier, als wanddecoratie, of op een leuk cadeau (mok, broodtrommel, telefoonhoesje, onderzetters en vele andere voorwerpen).
Meer informatie? Kijk dan hier.

Portret

Voor portretten hanteer ik een vaste prijs van € 95,- . Hier voor kom ik op locatie eventueel met studioflitsers. Een shoot duurt ongeveer 1,5 uur.

Zakelijk

Zakelijke opdrachten zijn vrijwel altijd maatwerk. Als richtprijs hanteer is € 75,- per uur excl. BTW, maar pas nadat ik rustig uw wensen heb aangehoord en met een professioneel oog door bedrijf ben geweest, zodat ik goed geïnformeerd ben over uw bedrijf en welke sfeer de foto’s moeten hebben, zal ik een passende, nog geheel vrijblijvende, offerte uitbrengen.

Algemeen

Alle prijzen zijn inclusief BTW tenzij anders vermeld en inclusief 50 te rijden kilometers, daar buiten wordt € 0,29 berekend per km.