Al sinds de jaren 90 ben ik actief bezig met fotografie. In het begin maakte ik vooral dia’s van militaire vliegtuigen. In tegenstelling tot het digitaal fotograferen, zag je bij dia’s het resultaat pas dagen later en dat terwijl je te maken hebt met een object wat in een fractie van een seconde voorbij raast. Je moest dus voor de tijd al weten hoe je de foto wilde maken en wat de daarbij behorende camera instellingen zijn. Hierdoor heb ik in die periode enorm veel geleerd over het vak fotografie.

Met de komst van de digitale camera werd het allemaal een stukje makkelijker. Je kunt veel meer proberen, oefenen en ook gelijk het resultaat zien als je een ander standpunt kiest, een andere scherptediepte instelt en hoe een zwart/wit foto juist meer sfeer kan geven. Door veel te doen ben ik nog meer de mooie kanten van het vak gaan zien. Hoe je met één plaatje heel veel kunt vertellen.

Sinds 2010 bied ik mijn kennis en kunde in de markt aan onder de naam ‘Foto Arnold’. Met trouwreportages als specialisme voer ik, met veel enthousiasme, passie, ervaring en de juiste apparatuur, mijn opdrachten uit. Maar ook portretfotografie en bedrijfsfotografie ga ik zeker niet uit de weg. Zo neem ik mijn studioflitsers en toebehoren zonder problemen mee naar elke gewenste locatie en kan ik met een drone uw bedrijf eenvoudig vanuit de lucht vastleggen.

Daarnaast ben ik één van de vaste fotografen voor de weekkrant Weekblad voor Salland en lever ik met regelmaat foto’s aan RTV Oost. Zo doende kom je mij op veel evenementen door heel Salland ook als persfotograaf tegen en heb ik al vele bekende mensen, uit binnen- en buitenland, mogen vastleggen.