Raalte in de Smaak, StreetLive en Bierfestival

In het weekend van 23-25 september was het weer volop gezelligheid in Raalte.
Drie gezellige activiteiten werden verwend met een heerlijk nazomers weertje.

Raalte in de Smaak: Drie dagen lang laten de mooiste restaurants uit de gemeente Raalte zien tot welke culinaire prestaties ze in staat zijn. Midden in het centrum van Raalte krijgt het publiek een unieke kans om tegen een zacht prijsje kennis te maken met allerlei kleine voor-, hoofd- en nagerechten. En daar hoort natuurlijk een passend drankje bij.

StreetLive: Straattheater is de meest pure en toegankelijke vorm om uitvoerende kunst onder de mensen te brengen. Iedereen kan het zien, want het is gratis en je kunt kiezen uit wereldmuziek, acrobatiek, mime, toneel, variété, jongleerkunst, goochelarij, waaghalzerij, onzin, poëzie, grappenmakerij en allerlei combinaties van deze basale uitingen van cultuur. Helaas kon men alleen op zaterdag genieten van dit spektakel.

Bierfestival: Zet op de Grote Markt in Raalte een bierstand neer waar men voor een klein bedrag een bierkaart kan kopen om 8 verschillende bieren te proeven, kleed het aan met bierbanken en praattafels, dat in combinatie met heerlijk nazomer weer en je hebt de perfect combinatie voor een geslaagd bierfestival. Als je niet van bier houdt, geen probleem want nog geen 200 meter verder loop je tussen de standjes van ‘Raalte in de Smaak’.

Volgend jaar nog een groot springkussen er bij voor het kleine volk en Raalte heeft hét nazomers uitje voor het hele gezin.

This Post Has 77 Comments

Comments are closed.